[VIDEO] Stariji muškarac oprao se cijeli sredstvom za dezinfekciju u javnom prijevozu

Jasmina Grgurić
25. rujna 2020.
Novosti
A- A+

Dezinfekcija ruku važna je, znamo već svi, u vrijeme epidemije koronavirusa. Dok neki i dalje ne koriste razne pripravke na bazi alkohola i klora prilikom ulaska u javne prostore, druge baš i ne treba pretjerano nagovarati. No, ovaj stariji čovjek u Italiji stvar je shvatio puno ozbiljnije.

Muškarac se u javnom prijevozu “otuširao” sredstvom za dezinfekciju ruku (Snimak zaslona/Youtube)

Zarazu treba shvatiti ozbiljno, barem toliko koliko je u našoj moći u smislu prevencije. Upravo iz toga razloga u zatvorenim javnim prostorima postavljena su sredstva za dezinfekciju ruku. No, jedan starijih gospodin iz Italije čitavu stvar shvatio je puno ozbiljnije.

Po ulasku u javni prijevoz, posegnuo je za dozerom u kojem se nakazi sredstvo za dezinfekciju ruku putnika. No, on nipošto nije stao na rukama, već se krenuo “kupati”. Tako je istiskao veću količinu otopine te njome počeo prati cijele noge.

Video je na Youtube nedavno postavila Stefania Esposito koja je snimala čovjeka dok se prao u vožnji. Njemu pak nije smetao publicitet, jer je očito imao viši cilj, a to je apsolutna zaštita od koronavirusa.

[VIDEO] Stariji muškarac oprao se cijeli sredstvom za dezinfekciju u javnom prijevozu
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap