Video: Sreća ima mnogo lica, a umirovljenici su nam otkrili što ona za njih zapravo predstavlja

Ana Kanazir
22. ožujka 2024.
Novosti
A- A+

U srijedu je bio Međunarodni dan sreće, ali i prvi dan proljeća. Sreću je teško definirati, ali zato svaka osoba ima neko vlastito poimanje sreće. Neki tako smatraju da je sreća samo to što su se ujutro ustali i probudili, dok drugi sreću pronalaze u nekim većim stvarima. Upravo su nam svoj pojam sreće otkrili stariji građani na ulici.

Umirovljenice ispred mikrofona

Umirovljenice na voxu | Foto: Mirovina.hr

Sreća može biti bilo što, a stariji građani su nam povodom jučerašnjeg Međunarodnog dana sreće otkrili što ovaj pojam njima označava. Odgovori su raznoliki i vrlo zanimljivi, a donosimo vam one najbolje.

Svatko ima svoje poimanje pojma sreća. Neki tako smatraju da je sreća za njih materijalna, dok drugi pak sreću pronalaze u svakodnevnim, malim stvarima. Nekada je sreća odmah ispred nas, ali ju teško možemo pronaći.

– Sreća je probuditi se živ i zdrav, rekla nam je jedna umirovljenica. Druga gospođa je također rekla kako joj je svaki dan sretan jer se ujutro probudi i onda može zahvaliti Bogu da je živa.

Umirovljenik na ulici nam je rekao kako je za njega sreća zdravlje, dok je jedna umirovljenica kao izvor sreće navela unutarnji mir.

Što su nam još rekli umirovljenici na ulici možete pogledati u videu ispod:

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap