[VIDEO] Pogledajte emotivni susret starog bračnog para nakon četiri mjeseca razdvojenosti

Jasmina Grgurić
27. siječnja 2020.
Novosti
A- A+

Kako ljubav izgleda nakon gotovo 60 godina braka, kada stvari više nimalo nisu idealne, pokazuje susret ovih 80-godišnjaka. Razdvojeni su morali biti četiri mjeseca zbog bolesti, ali u najtežim trenucima nije izostalo oduševljenje kada su se napokon opet spojili. Emotivnu snimku na društvenim je mrežama podijelila unuka koja je ispričala njihovu životnu priču.

Elsie i Jack Doyle (Snimak zaslona/Youtube)

Snimku dirljiva susreta svoje bake i djeda u bolnici na društvenim je mrežama podijelila unuka Terri Doyle iz britanskog Durhama. Nakon 58 godina braka, stariji je par morao biti razdvojen na četiri mjeseca zbog narušenog zdravstvenog stanja.

Za unuku je trenutak između Elsie i Jacka bio toliko dragocjen da ga je morala podijeliti na Facebebooku sa svojim prijateljima, no video objavljen 30. prosinca kroz milijunske preglede i dijeljenja vrlo je brzo obišao svijet.

stari par
Smrt od slomljenog srca: Bračni par umro u razmaku od nekoliko sati nakon 61 godine braka

Susret se dogodio u bolnici Sunderland gdje se 80-godišnja Elsie Doyle, koja se liječi od karcinoma jajnika, oporavljala od pada. Dok je ležala u krevetu gledajući televiziju, uslijedilo je iznenađenje zbog kojeg je sa širokim osmjehom na licu gotovo iskočila iz kreveta. U invalidskim kolicima ugledala je svog 82-godišnjeg Jacka koji boluje od Alzheimerove bolesti. U tom trenutku počela ga je privlačiti k sebi, oduševljeno govoreći “Oh, Jack, moj Jack… to sam ja, Elsie“.

Jack se u jednom trenutku nasmiješio te time dao do znanja da ju je prepoznao unatoč svom stanju, a ona ga je poljubila u čelo.

“Upoznali su se kada je ona imala 17, a on 19 godina. Djed živi u domu za starije i nemoćne osobe Kako im je zdravlje narušeno, nisu se mogli vidjeti posljednja četiri mjeseca.” – rekla je za Storyful unuka Terri.

Kazala je i kako imaju jednu kći, jednu unuku i sada troje praunučadi. Elsie inače redovno posjećuje svoga supruga u domu, ali to posljednjih mjeseci nije mogla činiti jer je u bolnici završila zbog nedavnog pada. Inače, unuka Terri radi u bolnici u hitnoj službi.

[VIDEO] Pogledajte emotivni susret starog bračnog para nakon četiri mjeseca razdvojenosti
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap