[VIDEO] “Pipkanje” u starijoj dobi: zaljubljeni umirovljenici uhvaćeni na djelu

Jelena Ratko
8. srpnja 2018.
Novosti
A- A+

Reakcije na ove video sadržaje koji su, tijekom posljednjih nekoliko dana, vrlo popularni na Instagramu, razlikuju se. Dok su neki osudili starije parove koji javno konzumiraju svoju ljubav, drugi ih ohrabruju.

Foto: screenshot Instagram

Uglavnom smo umirovljenike i starije osobe navikli vidjeti u plesnim pozama za “sentiše”. Parovi koji plešu malo brže ili modernije plesove, zato odskaču, ali to je ponajviše radi toga što se svi dive njihovoj fizičkoj spremnosti. Ovaj fleksibilni par pokazao je što zna i zadivio mnoge. Njihov ples brzog je tempa, savijaju se koljena i mrdaju kukovi, no to im, čini se, ne predstavlja problem.

https://www.instagram.com/p/Bk2peyUh5OU/?tagged=grandma

Drugi video nešto je “prostiji”. Ovdje baka i djed uživaju u ljubljenju i dodirivanju. Bez obzira na to što su izabrali relativno intimno mjesto za ovakvu konzumaciju svoje veze ili braka, netko ih je snimio.

Većina ljudi u komentarima podržala je ovaj par. “Ako ne nastojiš zadržati takvu energiju u starijoj dobi, nemamo o čemu pričati”, napisao je netko. Druga osoba se nadovezala: “Ako starost ne izgleda ovako, ne želim ju!”

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap