[VIDEO] Ovaj stari bračni par pokazao je kako su kavalirstvo i prava ljubav još uvijek živi

Josip Mihaljević
8. svibnja 2018.
Novosti
A- A+

Snimka ovog djeda koji čeka svoju ženu na aerodromu razdražila je srca preko 70 milijuna ljudi na internetu i pokazala kako prava ljubav i dalje postoji. Nepoznata osoba je primjetila djeda kako s cvijećem i bombonjerom čeka nekoga na aerodromu i odlučila je snimiti cijeli događaj.

Foto: Youtube screenshot

Na videu možete vidjeti 80-godišnjeg Bernija Millsa koji strpljivo čeka svoju ženu na aerodromu, nakon što su bili odvojeni svega dva tjedna.

Iako nisu bili svjesni da ih netko snima, oduševljeno su prihvatili novu ulogu internetskih zvijezda te su rado davali intervjue nakon što se video viralno proširio internetom.

“Kada sam ju vidio kako prolazi kroz vrata, bio sam jako uzbuđen. Ponovno imam svoju malu!”, ushitreno je prepričao događaj. Najbolje da sami pogledate cijeli video koji je s titlovima prenijela Facebook stranica VIŠE od života.

Njegova žena, Carol, otišla je na drugu stranu SAD-a posjetiti svoju obitelj i to je bilo prvi puta da se par rastao otkako su se vjenčali 2010. godine.

Oboje su bili u braku prije no što su se upoznali, ali su završili kao udovac i udovica. Upoznali su se na internetu, hodali su neko vrijeme i onda su se odlučili na brak.

Varijacije ovog video klipa su se pojavile na brojnim mjestima na internetu, a ukupno su pregledane preko 70 milijuna puta.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap