[VIDEO] Ljubav ne pita za godine: Dragu na aerodromu čekao s cvijećem i čokoladom

Jasmina Grgurić Zanze
3. svibnja 2018.
Novosti
A- A+

Stariji muškarac s buketom i bombonjerom nekog nestrpljivo čeka, neprestano gledajući prema ulazu. Nakon sat vremena, njegovo lice se ozarilo jer je ugledao ljubav svog života koja mu dolazi ravno u zagrljaj. Oni su Bernie i Carol Mills, a ovo je njihova predivna ljubavna priča koja je osvojila “surfere”.

Nakon snimke s aerodroma, Carol i Bernie su “otkriveni” Snimak zaslona: Youtube

Prava ljubav nije rezervirana samo za mlade, a da je tako dokazuje i jedan umirovljenički par, slučajno snimljen na aerodromu. Naime, stariji gospodin s buketom cvijeća u jednoj i bombonjerom u drugoj ruci nestrpljivo iščekuje dolazak svoje drage. Dotjeran za ovu prigodu u košulji i hlačama s remenom, kao da se sredio za prvi spoj, stoji i čeka, neprestano gledajući prema ulazu.

Otkriven identitet para

Kada je uočio svoju dragu, na njegovu se licu razvukao širok osmijeh. Ozario se od sreće, a ona je s putnim koferom ušetala ravno u njegov čvrsti i dugi zagrljaj. Pao je i poljubac, nakon čega joj je uručio ruže i čokoladice. Ubrzo su se poljubili još jednom, gospodin je kavalirski preuzeo ručku od kofera i zajedno su se uputili kući. S takvim dočekom malo tko se može pohvaliti, a njihova prelijepa romansa nakon ovog predivnog videa nije ostala anonimna.

Naime, ova ljubav dobila je stvarna imena i prezimena, a bračni par ugostio je novinare u vlastitu domu, nakon što su ih pronašli i otkrili im identitet. Oni su supružnici Bernie i Carol Mills iz Los Angelesa. Priča tek ovdje postaje zanimljiva, jer nije riječ, kako biste možda pomislili, o paru koji iza sebe već ima zlatni pir.

Nakon što su oboje izgubili svoje supružbnike s kojima su bili 50 godina, Bernie i Carol upoznali su se preko stranice za upoznavanje na internetu. Doček u zračnoj luci odraz je njihove prve duže razdvojenosti nakon što su se vjenčali 2010. godine. Gospođa Mills dva je tjedna provela kod svoje obitelji, a on ju je čekao da se vrati.

Nisu znali za snimku

“Bio sam toliko uzbuđen kada sam je vidio kako prolazi kroz ta vrata. Pomislio sam, imam opet svoju dragu” – rekao je gospodin Mills koji je svoju Carol čekao čak sat vremena.

Nisu znali ni za snimku, ni da su postali popularni na internetu, o čemu ih je obavijestila Carolina kći, a srca ljudi diljem svijeta ova priča ne prestaje oduševljavati ni danas.

 

Copy link
Powered by Social Snap