[VIDEO] Ono kad baka i djed partijaju jače od unuka: Evo kako umirovljenici igraju ‘beer-pong’

Josip Mihaljević
28. svibnja 2021.
Novosti
A- A+

Ross Smith poznati je korisnik društvenih mreža koji svoju popularnost duguje ponajviše 95-godišnjoj baki Pauline. Iz tjedna u tjedan oduševljavaju s raznim zabavnim aktivnostima, a u ovom su baka i djed pokazali svoje znanje u staroj studentskoj igri ‘beer pong‘.

beer pong

Foto: Youtube screenshot

Rossa Smitha na društvenim mrežama prati 19 milijuna ljudi, no svoj uspjeh duguje baki Pauline koja ima 95 godina. Već duže vrijeme objavljuje kako s njom i djedom ulazi u aktivnosti koje ne bi očekivali od 90+ populacije.

Najnoviji hit je igranje ‘beer ponga’, studentske igre u kojoj je cilj ping pong lopticu rukom ubaciti u plastičnu čašu punu piva, a pravila kažu da tu čašu suparnik mora eksirati.

Iako je u glavnoj ulozi češće baka nego djed, u novom uratku možemo vidjeti da je i djed vičan zezanciji.

Duo unuka i bake nisu očekivali veliku popularnost kada su objavili prvih par videa, ali ih je internet itekako prigrlio. Video u kojem igraju beer pong pogledalo je preko 5 milijuna ljudi samo na društvenoj mreži Tik-Tok u par dana.

“Super za njih. Ja sam upola mlađi ali bi mi koljena ispala kada bi tako proslavio”, napisao je im je jedan stariji pratitelj.

Sada su se i druge zvijezde Tik-Toka i Instagrama pridružili zabavi, a mladom Rossu poručili da ih pozove na sljedeću zabavu s bakom i djedom.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap