[VIDEO] Neuobičajena reklama za praktično pomagalo pri obavljanju velike nužde

Jelena Ratko
28. travnja 2018.
Novosti
A- A+

U reklami, pomagalo koje služi kao oslonac za noge kada sjedite na zahodskoj školjci reklamiraju jednorozi, plemići i mala djeca.

 

“Odavde dolazi vaš sladoled – potpuno čist, hladan i mekan. Jednorozi su dobri u kakanju, no znate li tko nije? Vi!” – tako počinje popularna reklama koja na YouTube-u ima više od 34 milijuna pregleda. Neobična promocija novog pomagala za obavljanje velike nužde mnoge je privukla da ju pogledaju do kraja, ali i da kupe proizvod.

 

“Ovaj je jednorog promijenio način na koji kakam”, naziv je ove reklame koja je, u najmanju ruku, inovativna.

“Oh, Sqautty Potty, ispunjavaš me beskrajnom radošću, a istovremeno ostavljaš praznim.”

Kada jednorog iz sjedećeg položaja prijeđe u čučanj, događa se čudo – njegovi se mišići opuštaju i može neometano izbaciti nepotrebne viškove iz svoga tijela. Squatty potty je naprava koja omogućuje potporu za noge tijekom sjedenja na wc školjci te tako smanjuje mogućnost hemoroida, probavnih tegoba i zatvora.

“Ako ste ljudsko biće koje kaka kroz stražnjicu, naručite squatty potty odmah”, kažu u reklami koja je privukla pažnju javnosti. Nakon ove reklame, tvrtka je osmislila još neke, jednako kreativne. Proizvod se prodaje po cijeni od 24,99 dolara, a moguće ga je naručiti online. Dosad je prodan u tisućama primjeraka.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap