[VIDEO] Mladić u splitskom autobusu napao umirovljenika (81), ostali putnici burno reagirali

Josip Mihaljević
28. veljače 2020.
Novosti
A- A+

Jučer oko 14 sati u gradskom autobusu u Splitu dogodio se ružan incident. Autobus je bio krcat, a jedan 25-godišnjak je zapriječio put umirovljeniku i potom ga gurnuo i udario glavom o pod. Zatim je ostatak putnika reagirao i zadržao napadača do dolaska policije.

split tucnjava

Foto: Youtube screenshot

Jučer oko 14 sati došlo je do ružnog incidenta u splitskom gradskom autobusu, piše Index.hr. Mladić je, prema izjavama svjedoka, ničim izazvan gurnuo starijeg umirovljenika (81) koji je potom udario glavom o pod.

Vozač je primijetio kaos u busu, te je zaustavio vozilo nakon križanja Vukovarske i Dubrovačke ulice.

“Izbila je tučnjava između nekolicine osoba različite životne dobi. Ne znamo zbog čega je došlo do sukoba. Vozač je po protokolu zaustavio autobus, nazvao našu službu sigurnosti, pozvana je i policija”, kazao je direktor prometa Miroslav Delić.

Jedan svjedok iznio je detaljniju verziju priče:

“Linija je bila prepuna od samog početka, a kako su se redale stanice, sve je više ljudi ulazilo i u jednom trenutku vrata se više nisu htjela zatvoriti i tada je mladić koji je već blokirao jedno krilo vrata, ničim izazvan, gurnuo gospodina od preko osamdeset godina koji je pokušao ući u autobus te je taj gospodin udario glavom o pod pri padu”, kazao je svjedok za Index.hr.

Nakon toga su se i ostali putnici autobusa pobunili te su nasrnuli na napadača koji je prije toga verbalno prijetio i vozaču i ostalim putnicima.

Kako piše dalmatinskiportal.hr, napadača su nakon što je izašao iz busa držali u zahvatu do dolaska policije, a snimka koju su objavili otkriva da se napadač otrgnuo i krenuo napadati i ostale putnike. U tom trenutku ga je više ljudi, uglavnom mlađih, krenulo obuzdavati i izbila je tučnjava.

Intervenirala je i policija, ali i hitna pomoć, a napadač je odveden u splitsku bolnicu.

VIDEO:

 

[VIDEO] Mladić u splitskom autobusu napao umirovljenika (81), ostali putnici burno reagirali
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap