[VIDEO] Mačka doslovno s neba pala starijem čovjeku na glavu i onesvijestila ga

Jasmina Grgurić Zanze
21. kolovoza 2020.
Novosti
A- A+

Nadzorna kamera ulovila je doista bizaran prizor, mačku kako iz vedra neba pada na glavu starijeg gospodina dok je hodao ulicom. Čovjek je u tom trenutku šetao psa, a od udarca je pao na tlo i onesvijestio se. Da bi stvar bila gora, njegov kućni ljubimac uopće nije shvatio što se događa te se nakon nezgode nastavio igrati s psom, dok je gazda završio u bolnici i na terapijama.

Mačka onesvijestila umirovljenika (Snimak zaslona/Youtube)

Dok je šetao svog psa po Harbinu, gradu na sjeveroistoku Kine u provinciji Heilongjiang, umirovljenik Gao Fenghua nije mogao ni slutiti što će mu se dogoditi. Naime, iz vedra neba na glavu mu je pala mačka, a od udarca je pao na tlo i ostao ležati u nesvijesti, piše 9gag.

Stariji čovjek doznao da ima sat vrijedan preko tri milijuna kuna, pao na pod od uzbuđenja

Nevjerojatan prizor ulovila je obližnja nadzorna kamera. Mačka je od šoka pobjegla ispred ulaznih vrata zgrade, dok je umirovljenikov kućni ljubimac nastavio bezbrižno šetati. Nakon što je ugledao svog vlasnika kako nepomično leži na tlu, otišao je do mačke s kojom se poigrao.

Zbog težine ozlijede Fenghua je završio u bolnici. Oporavak je trajao duga 23 dana, nakon čega je morao nastaviti fizikalnu terapiju kako bi se u potpunosti izliječio od posljedica ove uistinu bizarne nesreće.

Kako Fenghua kaže, mačka pripada njegovom susjedu, gospodinu Yuu. Članovi njegove obitelji trenutno pregovaraju s vlasnikom mačke i pokušavaju dogovoriti kako će kompenzirati ozlijede koje je uzrokovala. Ne zna se je li u sve uključena i policija, prenosi lokalna televizija.

https://www.youtube.com/watch?v=YZJ-C7TtdKI&feature=emb_title

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap