[VIDEO] Ljubavni savjeti umirovljenika: ‘Poanta svega je da moraš bježati od žene’

Ana Kanazir
14. veljače 2023.
Novosti
A- A+

Današnji dan zaljubljenih obilježavaju mnogi ljudi diljem svijeta. Neki kupuju sitne poklone ili cvijeće, a mi smo pokušali saznati od umirovljenika koje bi oni ljubavne savjete podijelili drugima. Evo što su nam sve rekli.

Ljubav (foto: Pixabay)

Dok mladi imaju svoj način života i vrstu savjeta, stariji su ipak iskusniji pa imaju i drugačije savjete. Odlučili smo saznati koji su ljubavni savjeti umirovljenika, a odgovori su bili stvarno zanimljivi.

Jedan gospodin je tako rekao da treba zrelosti i poštenja, a to se stječe iskustvom i godinama u vezi. S njim se slaže i gospođa koju smo sreli na Trgu bana Jelačića, a koja nam je rekla kako je važno poštovati tuđe želje, ali i svoje.

Drugi gospodin je rekao da je najbolji ljubavni savjet koji može dati – pobjeći od žene.

– U braku sam 32 godine, a žena je sada na moru, dok sam ja u Zagrebu. Održavamo vezu na daljinu i preko telefona. Poanta svega je da moraš bježati od žene, rekao nam je otvoreno umirovljenik.

Više možete vidjeti u videu ispod:

Neki su također naveli iskrenost kao važan segment u ljubavi, dok je jedna umirovljenica poručila da si par treba biti dobar. Iako svatko ima svoje viđenje ljubavi, nas zanima kako vi stojite na ovom polju, a to nam možete otkriti u anketi.

Koliko ste dugo u braku?

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap