[VIDEO] Hrvatski djed u iseljeništvu poludio na spomen Srbije, snimka postala hit

Josip Mihaljević
19. prosinca 2018.
Novosti
A- A+

Snimka starijeg čovjeka iz hrvatskih korijena, u iseljeništvu u SAD-u, postala je pravi hit. Unuke su se igrale s uređajem “Alexom” – kućnim pomoćnikom koji vam može odogovoriti na svako pitanje sve do kobnog trenutka kada su pitale tko je najbolja vaterpolo reprezentacija na svijetu. Uređaj je rekao “Srbija”, a djed je poludio uz popratni smijeh svojih ukućana.

djed srbija

Foto: “Alexa, gle ovo!”, rekao je djed prije nego što je razbio uređaj | FB screenshot

Puno toga se priča o tome kako bi nove tehnologije mogle podići kvalitetu života u trećoj dobi. Jedan od takvih “kućnih pomoćnika” je i uređaj Amazon Echo, koji je poznatiji pod nazivom Alexa.

On je u biti inteligentni zvučnik kojeg možete pitati općenite informacije koje su dostupne na internetu.

Jedna iseljenička obitelj, s djedom u glavnoj ulozi, dovela je do bizarne scene – a u glavnom fokusu bili su djed i spomenuta Alexa.

Unuke su se razigrano (na engleskom jeziku) igrale s uređajem, ispitivale su ga tko su najbolji sportaši u kojem sportu.

Kobnu pogrešku su napravile kada su pitale Alexu “koja je najbolja vaterpolo reprezentacija na svijetu”. Alexa je nakon kraćeg razmišljanja odgovorila “definitivno Srbija”.

Njihovom djedu je to odmah diglo živac te je uz popratni smijeh svojih ukućana počeo vikati:

“J*bem ti mater i tebi i Srbiji! U mojoj kući Srbija, pa otkud to p*čke ti mile matere? J*bo te onaj ko te stvorio! Aleksa, gle ovo!”, vikao je djed i razbio uređaj od pod.

Njegovi ukućani su doslovce vrištali od smijeha, a unukama je na engleskom objasnio zašto im je uništio igračku – “Ne zna ništa o Hrvatskoj, a zna sve o Srbiji!”

Video je na Facebooku objavila stranica “Imotska Zajednica Stuttgart”, a video je do sada pogledalo preko pola milijuna ljudi.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap