[VIDEO-HIT] Rasplesana bakica umire od smijeha na treningu

Jelena Ratko
10. ožujka 2018.
Novosti
A- A+

Ova umirovljenica trenira svaki tjedan i još uvijek uspijeva nasmijati samu sebe kada pogriješi u koreografiji. Njezin gromoglasni smijeh je zarazan.

Foto: screenshot

S trenericom se razgibava, rasteže i pleše, te u svemu ovome uspijeva bez obzira na to što je u invalidskim kolicima. Nije joj teško – dapače, ova 93-godišnjakinja redovno uživa i zabavlja se oponašajući mentoricu koja osmišljava plesne pokrete i vježbe.

https://www.facebook.com/kmfmofficial/videos/vb.386568838028986/1804610426224813/?type=2&theater

Ono što je proslavilo ovu rasplesanu bakicu, međutim, nije njezin plesni talent, već njezin gromoglasni smijeh. Simpatična gospođa svojim smijehom nasmijala je samu sebe, kao i sve ostale koji su pogledali video.

Bez obzira na to što joj njezino zdravstveno stanje ne omogućuje dosezanje maksimuma fizičke aktivnosti, gospođa se trudi kretati koliko joj to dozvoljava tijelo. Ono što ne uspije, nadoknadi smijehom.

I smijanje troši kalorije i pozitivno utječe na zdravlje čovjeka, pa se gospođi može samo čestitati na dobroj volji i nastojanju da održi svoje psihofizičko stanje na razini.

Starost nije radost, no oduprijeti se starosti znači prihvatiti radost. Upravo to čini ova umirovljenica čiji video je na Facebooku podijelilo gotovo 500 tisuća ljudi.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap