[VIDEO] Gimnazijalci oduševili profesore pred odlazak u mirovinu

Jelena Ratko
15. lipnja 2018.
Novosti
A- A+

Učenici I. gimnazije jučer su svoje profesore iznenadili povodom njihova odlaska u mirovinu. Nisu propustili snimiti njihovo oduševljenje.

Foto: screenshot Facebook

Učenici I. gimnazije iz Zagreba jučer su dokazali da međugeneracijska suradnja itekako može uroditi plodom. Pretpostavljamo da je bilo potrebno puno truda profesora i učenika kako bi zajednički priredili iznenađenje za dvoje profesora koji odlaze u mirovinu.

Profesoru iz vjeronauka Đuki Francuzu i profesorici i knjižničarki Miji Petričec njihovi učenici i kolege pripremili su pravu oproštajnu zabavu. Sve generacije okupile su se u hodnicima škole, strpljivo čekavši da im dragi profesori iziđu iz ureda ravnatelja.

“Voli vas I. gimnazija”, napisali su učenici na jedan plakat velikim slovima. Profesori su se također pokazali kreativnima – za svoje učenike i kolege priredili su kratki pjevački nastup, koji je ujedno poslužio kao najava za koncert šansona kasnije istoga dana.

Jedan je učenik cijeli događaj zabilježio kamerom. Video ostaje uspomena svima na ovaj posebni dan, a pogotovo, vjerujemo, profesorima koji će u zaslužene mirovine otići s ponosnim osmijesima.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap