Vesna Dragojević: Unuci obožavaju Oliverove pjesme, najdraža im je ‘Nadalina’

Josip Mihaljević
29. srpnja 2021.
Novosti
A- A+

Prije točno tri godine napustio nas je legendarni pjevač Oliver Dragojević. U Veloj Luci se održava manifestacija ‘Trag u beskraju’ s ciljem očuvanja nasljeđa Oliverovog stvaralaštva. Udovica Vesna Dragojević je podijelila nekoliko detalja.

vesna dragojević

Foto: Vesna Dragojević | Youtube screenshot

Prije točno tri godine napustio nas je legendarni pjevač Oliver Dragojević. U njegovoj Veloj Luci i ove će se godine održati manifestacija ‘Trag u beskraju’ s ciljem očuvanja bogatog nasljeđa koje je svima ostavio, piše Večernji list.

Oliverova udovica Vesna Dragojević je podijelila nekoliko detalja:

“Naša obitelj nije u organizaciji, ali moram vam priznati da svake godine uživamo. Na koncert dolazi sve više ljudi, i glazbenika i gledatelja. Svaka čast svima, jako smo im zahvalni”, kazala je za Večernji list.

Na koncertu će nastupiti Gibonni, Tedi Spalato, Marko Tolja, Antonio Serrano, Dupini i klapa Ošjak. Prijenos možete gledati na HRT2 od 22 sata. Vesna Dragojević je otkrila kako se veseli jer će i unuci prisustvovati:

“Znaju oni dobro Oliverove pjesme. Kad su mali, onda im je najdraža ‘Nadalina’, a stariji vole i druge pjesme. Sjećaju se rado djeda, živjeli su s njim”, kazala je Vesna Dragojević.

 

Vesna Dragojević: Unuci obožavaju Oliverove pjesme, najdraža im je ‘Nadalina’
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap