Večernja škola: Pervan i Antimon u smiješnom videu o Škorinim ustavnim promjenama

Jasmina Grgurić Zanze
2. rujna 2019.
Novosti
A- A+

Škoro, Pervan i Antimon iz Večernje škole snimili su smiješni video na temu ustavnih promjena koje je popularni pjevač uvrstio u program svoje predsjedničke kandidature. Objašnjavajući zašto se zalaže za takvu radikalnu stvar, rekao je da ne želi biti “navijačica” aludirajući na aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.

Škoro i Pervan o ustavnim promjenama (Snimak zaslona /Youtube)

Ugošćujući Miroslava Škoru, Željko Pervan u komičnom kratkom video u studio uključuje Antimona iz Afrike čiji je otac tamo na režimskoj vlasti. A prvo što je po dolasku tražio bile su – ustavne promjene koje su mu osigurale doživotnu predsjedničku funkciju. Na taj način kontrolira vojsku i policiju, a narod radi što hoće.

miroslav škoro
Miroslav Škoro želi povećati ovlasti predsjednika na ovih pet točaka

“Ljudi će steći krivi dojam. Nije to isto. Nemoj mi sad Afriku… Ja samo tražim inicijativu da predsjednik ne bude fikus… Čovječe pa ja ne mogu djelovati u ovoj zemlji. Predsjednik je fikus, moraš tražiti određene promjene da bi se dogodile neke stvari” – pravdao se Pervanu Škoro.

Ustavne promjene su, kaže, važne da bi se poduzela inicijativa.

“Što ću tamo ići biti, što, navijačica?” – rekao je Škoro i time jasno povukao paralelu s funkcijom sadašnje predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Pervan mu je rekao da se bez veze uvrijedio te da je samo htio povući neku paralelu. Škoro mu je na to rekao da to nije bila nikakva paralela, nego čista okomica njemu u čelo.

Naravno, riječ je o šali objavljenoj na Youtube kanalu Miroslava Škore, gdje možete pogledati video.

Večernja škola: Pervan i Antimon u smiješnom videu o Škorinim ustavnim promjenama
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap