Uvjeti nisu ispunjeni za bacanje punice s Pelješkog mosta, zet: “Meni je ovaj most trebao promijeniti život”

Barbara Jurišić
26. srpnja 2022.
Novosti
A- A+

Punica Joška Parmač, na žalost svojeg zeta Danijela Džone, ipak se neće baciti s pelješkog mosta. Prošle godine su zet i punica napravili okladu gdje je njegova punica rekla da će se baciti s mosta kada on bude gotov. Ipak, postojali su uvjeti koji nisu ispunjeni te se punica Joška neće baciti s mosta.

Punica Joška i zet Danijel
Foto: N1

Prošle godine, u lipnju, Danijel je za N1 rekao kako mu most puno znači jer je njegova punica obećala da će se baciti s njega kada bude gotov. Međutim, saznajemo kako se ona ipak neće baciti jer uvjeti za to nisu ispunjeni.

“Uvjeti nisu ispunjeni za koje sam ja rekla da ću se baciti s mosta. Uvjeti su bili one godine kada je Sanader postavio kamen temeljac i rekao da se most izgrađuje za 18 mjeseci, ja i moj kum Feđi, smo se dogovorili da ćemo nas dvoje skočiti. Pošto nije to ispunjeno, Europa se uključila, izgradila most, od skoka nema ništa, na žalost mog zeta Danijela.” – rekla je Joška za N1.

Njezin zet odbija prihvatiti njezino objašnjenje:

“Mora skočit’. Ovaj most je trebao meni promijenit’ život. Kao što vidite, ovaj most meni život nije ni malo promijenio, meni život ostaje isti. Ja se samo uzdam u dragog Boga i to je to”, prenosi N1.

Podsjećamo kako se pelješki most počeo graditi 23. travnja 2018. te kako je danas započela svečanost njegova otvorenja. Svečanost će biti popraćena raznim kulturnim, sportskim i glazbenim događanjima. Program se održava s obje strane mosta i na samome mostu. Most će biti otvoren za redovan promet u  ponoć.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap