Unuk i djed u samoizolaciji zajedno pjevaju stari hit preko video poziva

Jasmina Grgurić Zanze
24. ožujka 2020.
Novosti
A- A+

Jedna od vedrijih snimki u vrijeme pandemije koronavirusa jest ona koja prikazuje unuka i djeda kako zajedno pjevaju. No, ne čine to jedan pokraj drugoga, nego preko video poziva. Sve je zabilježila i na društvenim mrežama objavila dječakova majka, a ovaj čin unijet će vam makar malo pozitive u dan.

Ovih dana svima nam treba malo pozitive. No, zajedničke zabavne trenutke trenutno nije moguće stvarati licem u lice. Ipak, postoji način. Čari moderne tehnologije iskoristili su ovaj unuk i djed iz Dublina koji su skupa preko video zida zapjevali prigodni hit iz 80-ih godina, “I want to break free” (Želim se osloboditi) od grupe Queen.

Samoizolacija za njih nije prepreka, jer komunicirati putem Interneta možemo na razne načine. Video je postao pravi hit na društvenim mrežama nakon što ga je objavila Caroline Gallagher, majka devetogodišnjeg Jamesa koji u samoizolaciji svira na svojoj gitari i pjeva uz podršku 73-godišnjeg djeda Paula Browna na velikom ekranu, piše Independent.

“Unuk i djed žele se osloboditi u Dublinu” – napisala je majka uz objavu videa na Twitteru.

Održavanje socijalne distance i virtualna glazbena sesija spojili su se u nezaboravnu priču, unijevši mnogima u život malo pozitive koja nam je sada toliko potrebna.

Copy link
Powered by Social Snap