Unuci djeda (86) koji cijeli život jede kuhano odveli u McDonald’s i on se oduševio

Ana Kanazir
2. rujna 2022.
Novosti
A- A+

Michael Miller iz Hampshirea je umirovljenik od 86 godina koji nije veliki ljubitelj brze hrane. Kod kuće jede samo svježe skuhano. Uvijek je svojoj djeci govorio kako nije dobro jesti takve stvari, ali spletom okolnosti je posustao. Naime, unuci su ga izveli u McDonald’s i omogućili mu da prvi puta u životu proba njihov cheeseburger.

mcdonalds

Foto: Pixabay

Umirovljenik je priznao jednom prilikom kako nikada ne zna što bi naručio u lancu brze hrane, ali da je uvijek htio probati cheeseburger. Unuci su mu odlučili ispuniti ovu želju i izveli su ga na ručak. Na kraju mu se jako svidjelo i već zna što će iduće isprobati, piše Mirror. Miller nije jedini umirovljenik koji nikada nije probao određenu brzu hranu. To potvrđuje i ovaj slučaj iz Velike Britanije gdje umirovljenik od 99 godina nije nikada jeo u restoranu brze hrane pa su mu zaposlenici doma odlučili ispuniti tu želju.

49,99 kn
6,63 €
prije:
75,99 kn
10,09 €
Uštedite

Doline jogurt

Tekući ili čvrsti, 180 g
2,29 kn
0,30 €
Provjerite ponudu
39,99 kn
5,31 €
prije:
59,99 kn
7,96 €
Provjerite i uštedite
4,49 kn
0,60 €
Prelistajte katalog
119,99 kn
15,93 €
prije:
199,99 kn
26,54 €
Provjerite i uštedite
14,99 kn
1,99 €
Prelistajte katalog
22,99 kn
3,05 €
Prelistajte katalog
Tečaj €/kn: 7,53450

Do sada nije baš jeo u takvim restoranima

U restoran brze hrane su otišli pošto je Miller bio sam kod kuće jer mu je žena otišla na putovanje i nije si napravio ručak. Unuka ga je nazvala i predložila kako je ovo prilika da napokon proba cheeseburger. Miller kaže kako do sada nije toliko jeo u restoranima brze prehrane jer je uvijek imao kuhanu hranu kod kuće pa nije bilo potrebe za odlaskom u restorane. Ipak, kasnije je požalio što prije nije probao ovaj sendvič jer se ugodno iznenadio.

umirovljenik fast food
Umirovljenik (99) iz doma za starije imao samo jednu želju - probati brzu hranu prvi put u životu

Oduševljenje nije izostalo

Sitgli su i drive-in i naručili hranu. Kod prvog zagriza se čekala njegova reakcija, a sve je zabilježeno kamerom i fotoaparatom kao vječna uspomena. Nakon što je probao cheeseburger, ovaj umirovljenik je bio oduševljen i komentirao da je apsolutno odličan.

Obitelj sada čak razmišlja o tome da im odlazak u McDonald’s postane tjedna tradicija, a Miller je već odlučio što će probati iduće i veseli se novim jelima u restoranu brze hrane.

Unuci djeda (86) koji cijeli život jede kuhano odveli u McDonald’s i on se oduševio
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap