Umirovljenik zaražen koronavirusom pobjegao iz bolnice u Splitu, policija ga vratila nazad

Jasmina Grgurić Zanze
27. travnja 2020.
Novosti
A- A+

Vremešni splitski umirovljenik zaražen koronavirusom izazvao je jučer potpuni kaos u svom kvartu. Naime, 84-godišnjak je pobjegao iz KBC-a Split gdje se liječio od zaraze te se vratio u svoj stan. Policija ga je na prislan način morala vratiti nazad u bolnicu.

koronavirus

Foto: Unsplash

Stariji 84-godišnji muškarac u nedjelju je jednostavno išetao iz KBC-a Split gdje se liječio od koronavirusa. Iz bolnice na Križinama svojevoljno je otišao jučer kasno popodne, a čim je otkriveno da je nestao, pozvana je policija, piše Novi list.

Zagrepčanka (61) prešutjela da ima koronavirus, a družila se sa susjedima

Policajci su se odmah uputili na njegovu adresu u gradskom predjelu Plokite gdje stanuje. No, cijela situacija nije protekla nimalo glatko. Policajci su ga dugo uvjeravali da otvori vrata i vrati se u bolnicu, no kako im se umirovljenik nije odazivao, na kraju su morali provaliti u stan i prisilno vratiti pacijenta na Križine.

Policijska intervencija izazvala je popriličan interes stanovnika toga kvarta tim više jer su djelatnici bolnice, koji su starijeg muškarca prevozili natrag na Križine, bili propisno odjeveni za slučaj koronavirusa. Nakon završetka akcije dezinficiran je cijeli prostor kojim se kretao 84-godišnjak.

Umirovljenik zaražen koronavirusom pobjegao iz bolnice u Splitu, policija ga vratila nazad
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap