Umirovljenik za ženinu smrt krivio liječnika pa je učinio nešto strašno

Jasmina Grgurić Zanze
3. travnja 2022.
Novosti
A- A+

Umirovljeni udovac (83) krivio je liječnika za ženinu smrt pa je organizirao njegovo ubojstvo. Nakon svega je samo poručio kako mu je drago da je mrtav.

Ilustracija: Pixabay

Kalifornijski udovac Robert Elmo Lee (83) iz Lodija proglašen je u utorak krivim jer je unajmio ubojicu da likvidira liječnika za stopala svoje supruge Bonnie Lee. Nakon što su joj urasli nokti, Boonie je liječenje kod dr. Thomasa Shocka počela još 2011. godine, no zbog infekcije je 2012. morala amputirati dio stopala.

Liječnička komisija proglasila je 2014. godine dr. Shocka krivim zbog nemara u liječenju. Nažalost, Bonnie (73) je umrla zbog infekcije stopala 2016. godine. Tada više nije bilo jasnih dokaza kako je za smrt njegove supruge direktno kriv liječnik, no udovac je bio uvjeren u njegovu krivicu.

pravda
Umirovljenik (69) zbog ubojstva bivše žene osuđen na 14 godina zatvora

Nakon što je tijekom istrage ipak priznao optužbe i predalo licencu, dr. Shock se umirovio 2018. godine i Lee je angažirao trojicu muškaraca da ubiju liječnika u njegovu domu. Iste su godine uhićena sva četvorica i svi su osuđeni zbog svoje uloge u ovom stravičnom činu.

Lee je proglašen krivim da je unajmio ubojicu doktora Thomasa Shocka (67), koji je likvidiran iz vatrenog oružja ispred svoje kuće 1. kolovoza 2018. Suđenje Leeju počelo je u veljači, tri godine nakon ubojstva, a proglašen je krivim za planiranje Shockovog ubojstva.

Iako je rekao da nije ubio dr. Shocka, istražiteljima je kazao da ga nije volio i da mu je drago što je mrtav. Presuda će mu biti izrečena 16. svibnja, piše Daily Mail.

Umirovljenik za ženinu smrt krivio liječnika pa je učinio nešto strašno
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap