Umirovljenik u Milijunašu otvorio milijunsko pitanje. Znao je odgovor, ali…

Jasmina Grgurić Zanze
14. svibnja 2020.
Novosti
A- A+

Umirovljeni liječnik u ‘Milijunašu’ je otvorio milijunsko pitanje, znao odgovor, ali je ipak odustao kako ne bi riskirao sigurni dobitak od nevjerojatnih pola milijuna funti. Andrew Townsley iz britanske inačice poznatog kviza otišao je tako s više od četiri milijuna kuna. Biste li vi znali odgovor?

Andrew Townsley (Snimak zaslona/Youtube)

Andrew Townsley iz Glasgowa nije običan umirovljenik. Radio je kao liječnik, a u britansku inačicu popularnog kviza “Tko želi biti milijunaš?” došao je u invalidskim kolicima, s obzirom da boluje od uznapredovale multiple skleroze.

Dolazak mu se i te kako isplatio, jer je stigao sve do milijunskog pitanja. Odnosilo se ono na povijest moto sporta, a sve do samog kraja sačuvao je “joker zovi”, no on nije znao točan odgovor. Budući da ni sam nije bio siguran koji je od ponuđenih odgovora točan, Townsley je odlučio odustati i uzeti znanjem zarađenih pola milijuna funti, što je više od četiri milijuna kuna.

No, kako se pokazalo nakon odustajanja, odgovor koji ga je najviše privlačio bio je – točan! A da nije odustao, Townsley bi bio prvi milijunaš u kvizu nakon punih 14 godina.

Razočaran nije ostao, a kada su ga britanski mediji nakon kviza pitali na što će potrošiti novac, rekao je da još ne zna.

“O tomu još moram donijeti odluku, jer sam trenutno zatočen u svojoj kući s multiplom sklerozom za vrijeme pandemije” – kazao je umirovljeni Andrew Townsley koji na raspolaganju sada ima gotovo 4,3 milijuna kuna. Iznos koji bi hrvatskom umirovljeniku – i te kako dobro došao.

Umirovljenik u Milijunašu otvorio milijunsko pitanje. Znao je odgovor, ali…
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap