Umirovljenik poginuo spašavajući dvojicu dječaka od naleta auta ispred škole

Jasmina Grgurić Zanze
1. ožujka 2020.
Novosti
A- A+

Umjesto da je odmarao i uživao u zasluženoj mirovini, 88-godišnji umirovljenik život je posvetio služenju zajednici. Radio je kao čuvar na pješačkom prijelazu kako bi učenicima pomogao da sigurno prijeđu cestu na putu do škole. No,neoprezni vozač oduzeo mu je život koji je nesebično dao kako bi spasio dvojicu dječaka.

Ilustracija: Pixabay

Bob Nill, 88-godišnji čuvar pješačkog prijelaza u blizini župne škole “Krista Kralja”, ubijen je dok je pazio da dvojica dječaka sigurno prijeđu cestu na svom putu do učionice. Za tragediju u Kansas Cityju kriv je neoprezni vozač crnog Sedana.

Heroji dolaze u svim veličinama: Unuk bio na čuvanju kod djeda i spasio mu život

Nesreća se dogodila prošlog utorka ujutro, kada se vozač autom zabio u umirovljenika koji je s puta gurnuo dječake u dobi od 7 i 11 godina te im time spasio život. Hitna pomoć prevezla je gospodina Boba u bolnicu, no ozljede koje je zadobio u nesreći su bile previše teške. Vozač je također ozljeđen i prevezen je u bolnicu, ali policija zbog istrage nije objavila njegov identitet, piše Daily Mail.

Djeca su obožavala gospodina Boba, veterana obalne straže koji je svakog dana brinuo o njihovoj sigurnosti. Ravnateljica lokalne škole Cathy Fithian kazala je da je i on volio raditi s djecom i da su ga djeca jako voljela. Kada bi petkom išao kući, učenici bi mu davali sitne poklone, poruke i ostale znakove pažnje koji su ga jako veselili.

Prije tragedije, umirovljeni heroj je već upozoravao da auti prebrzo voze u blizini škole. Nećak Randy Nill kazao je da je njegov ujak radio kao prijelazni čuvar posljednjih pet godina, jer nije želio samo odmarati u mirovini, a prije ovoga radio je i brojne druge poslove.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap