Umirovljenik ostao u šoku kada su mu kroz kuhinjski strop upali zastrašujući gosti

Jasmina Grgurić Zanze
6. rujna 2020.
Novosti
A- A+

Jedna od svačijih najgorih noćnih mora bila bi svakako ona da mu kroz kuhinjski strop, dok u miru priprema čaj, upadnu neočekivani i poprilično zastrašujući gosti. Upravo to se ovoga ponedjeljka dogodilo umirovljenom Australcu kojeg su “posjetila” dva najveća primjerka pitona, kakva se mogu samo sresti u australskoj divljini. A sada očito i u kuhinji.

Received a call to Laceys Creek after customer found 2 very large Coastal Carpet Pythons (Morelia spilota mcdowelli) in…

Objavljuje Brisbane North Snake Catchers and Relocation 24hrs 7days 0449922341Nedjelja, 30. kolovoza 2020.

Dok je pripremao čaj u svojoj kuhinji, umirovljeni Australac David Tait nije mogao ni slutiti da će mu u jednom trenutku kroz strop u vlastiti dom sjeverno od Brisbanea upasti dva gigantska pitona. Zmije su u ponedjeljak propale kroz zid i našle se na njegovom kuhinjskom podu, piše The Guardian.

Stanovnike sela za umirovljenike dočekao zastrašujući prizor

Nakon toga, jedna je pobjegla u spavaću, a druga u dnevnu sobu jer su se od pada i same prestrašile. Stvar je u svoje ruke preuzeo lovac na zmije, Steven Brown koji je medijima kazao da je do ove nezgode došlo tako što su se dva muška pitona najvjerojatnije potukla zbog ženke, za koju se sumnja da je i dalje negdje prisutna u kući.

Naknadnim mjerenjem utvrđeno je kako je riječ o jednima od najvećih i najtežih primjeraka ove vrste. Jedna je zmija, naime, dugačka 2.8 metara, a druga 2.5 metara, težine oko 22 kilograma. Zmije su unatoč njihovoj zastrašujućoj pojavi prebačene u obližnju šumu.

Umirovljenik je kazao da je i ranije oko kuće viđao zmije, ali nikada tolike veličine. Stručnjaci savjetuju da se zmijama ni u kojem slučaju ne treba približavati jer su uglavnom u prolazu. Ipak, u slučaju ugriza odmah treba potražiti liječničku pomoć.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap