Umirovljenik nije mogao odoljeti ponudi za masažu koja ga je skupo koštala

Jasmina Grgurić
12. srpnja 2019.
Novosti
A- A+

Koliko ste već puta pročitali vijest o dvije mlade žene koje se muškoj starijoj osobi predstave kao maserke, ponude mu svoje usluge, a on na njih pristane? Unatoč tomu što su takve prijevare česte, baš kao i upozorenja, Hrvati i dalje nasjedaju. Upravo to se dogodilo karlovačkom umirovljeniku koji je bio možda lakovjeran, usamljen, željan mlađeg ženskog društva ili su ga jednostavno boljela leđa…

Foto: Pixabay

Karlovački umirovljenik nadao se da će dobiti masažu pa je s tom željom odlučio pustiti dvije potpuno nepoznate žene u svoj stan. No, to se pokazalo kao loša ideja, jer ga je kućna masaža jako skupo koštala. Policija traga za “maserkama” koje su nasamarile i opljačkale nesretnog 85-godišnjaka.

masaža
Policija upozorava starije: "Ne nasjedajte na ponude za masažu!"

Da je umirovljenik koji stanuje u gradskoj četvrti Grabrik jučer prijepodne u svoj dom pustio dvije žene koje su mu ponudile masažu, a tijekom masaže iz stana otuđile novac, izvijestila je karlovačka Policijska uprava. Čitav slučaj prijavila je žrtvina rođakinja, a policija istražuje nesretne okolnosti ovog vrlo čestog događaja.

No, čini se kako policija ima sve manje strpljenja i sa žrtvama u ovakvim slučajevima. Posve razumljivo, jer unatoč čestim upozorenjima povijest se uporno ponavlja. Tako su i sada još jednom ponovili da nepoznate osobe ne treba puštati u stan. Pritom, na meti su najčešće stariji građani.

“Vezano za ovaj događaj iz prakse proizlazi da su žrtve ovakvih kaznenih djela najčešće osobe starije životne dobi koje ovim putem ponovno podsjećamo, kao i sve ostale građane, da ne budu lakovjerni i da ne puštaju nepoznate osobe u svoj dom, te da o svemu obavijeste policiju na broj 192. Ukoliko je to moguće neka zabilježe registarsku oznaku vozila kojima se te osobe koriste ili neke druge činjenice koje bi olakšale pronalazak počinitelja” – podsjeća Policijska uprava karlovačka.

Umirovljenik nije mogao odoljeti ponudi za masažu koja ga je skupo koštala
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap