Umirovljenik (67) iz Šibenika preko interneta prijetio državnom službeniku (68), pritvoren je

Josip Mihaljević
5. ožujka 2020.
Novosti
A- A+

Možda ste primijetili da na internetu postoji pregršt ružnih komentara, uvreda i prijetnji. One nisu toliko bezopasne. U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 68-godišnjaku, a prijetnja se dogodila u komentarima na jednom portalu.

internet komentar

Foto: Unsplash

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 68-godišnjaku.

Osumnjičeni je 28. veljače u Šibeniku, putem Internet portala, oštećenom kao službenoj osobi u vezi s njegovim radom, ozbiljno prijetio, što je kod oštećenog izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost i sigurnost njemu bliskih osoba, javlja PU šibensko-kninska.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Zanimljivo je da je oštećeni 68-godišnjak službena osoba, iako je zakonom propisano da ugovor o radu prestaje kada radnik navrši 65 godina života i 15 godina mirovinskog staža. Doduše, isti zakon predviđa mogućnost produljenja zaposlenja ako se poslodavac i radnik drukčije ne dogovore.

internet komentar
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap