Umirovljenik Ilija pogodio sve pa i bonus slagalicu, kući otišao sa 6.000 kuna

Jasmina Grgurić
20. svibnja 2020.
Novosti
A- A+

Pojmovi vezani uz genijalne umove i njihove izume tražili su se u sinoćnjem RTL-ovu kvizu “Kolo sreće”. Baš svaki odgovor znao je simpatični umirovljenik Ilija, koji je pogodio i bonus slagalicu pa kući otišao sa 6.000 kuna, što odgovora iznosu od dvije i pol prosječne hrvatske mirovine.

Umirovljenik Ilija u Kolu sreće (Snimak zaslona/RTL)

Kolo sreće na temu genijalnih umova sinoć su zaigrali Jasmina iz Zaprešića, Anka iz Splita i umirovljenik Ilija iz Privlake nedaleko od Vinkovaca. Već na prvoj brzoj igri, nakon tek nekoliko otkrivenih slova, simpatični umirovljenik kao iz topa je pogodio traženi pojam – “dvorana slavnih”. Drugi pojam u brzoj igri “genijalni izumitelj iz Smiljana” mu je izmakao za dlaku, piše RTL.

Na Lotu osvojio tri milijuna kuna: "Vratit ću kredite i mirnije spavati"

Točan odgovor znao je već na prvoj slagalici te je pogodio sve slagalice osim pete. Pogotkom u šestoj slagalici uspio je skupiti 4.000 kuna te tako postao pobjednik.  Jasmina je zaradila 500 kuna, a Anka samo 400 kuna.

Ilija je potom u bonus-igri dobio priliku podebljati iznos, a uz podršku publike točno je odgovorio na slagalicu te osvojio dodatnih 2.000 kuna te kući otišao s osvojenih 6.000 kuna.

„Jako sam sretan! Boris, imate kavu od mene!“ – uzbuđeno je kazao Ilija, otkrivajući da će se s osvojenim iznosom počastiti raftingom na Uni.

 

 

Umirovljenik Ilija pogodio sve pa i bonus slagalicu, kući otišao sa 6.000 kuna
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap