Umirovljenik (83) iz Rijeke davio partnericu, udarao ju i prijetio joj smrću!

Jasmina Grgurić Zanze
5. svibnja 2020.
Novosti
A- A+

Umirovljenik iz okolice Rijeke u dobi od 83 godine nevjenčanu je partnericu davio pod okriljem noći, udarao ju u rebra i prijetio joj smrću. Zbog nasilja je završio u rukama policajaca, a riječko Općinsko državno odvjetništvo za njega traži jednomjesečni istražni zatvor kako ne bi ponovio nasilje i utjecao na svjedoke.

Ilustracija: Pexsels

Noć koja je padala na Praznik rada umalo je kobno završila za nevjenčanu partnericu 83-godišnjeg umirovljenika u okolici Rijeke. Oko jedan sat ujutro, uhvatio ju je rukama oko vrata. Dok ju je davio, prijetio joj je smrću te ju potom udario u rebra i ruku.

Obiteljsko nasilje u Đurđevcu: 65-godišnjak dobio 45 dana zatvora za psihičko zlostavljanje

Izvanbračnoj supruzi s kojom godinama živi u zajedničkom kućanstvu prijetnje je iste večeri ponovio, što je kod nje dovelo do straha za vlastiti život, a što mu je i bila namjera. Partnerica je ipak imala snage pozvati policiju.

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci zaprimilo je kaznenu prijavu Policijske uprave primorsko-goranske te ispitalo osumnjičenog 83-godišnjaka. Od suca Županijskog suda zatražili su određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoka i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, izvijestio je riječki DORH.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap