Umirovljenici u Varaždinu će konačno dobiti uskrsnice, poznat je i iznos

Ana Kanazir
1. lipnja 2023.
Novosti
A- A+

Kako je objavljeno na stranici Grada Varaždina, umirovljenici će tek sada dobiti ‘zakašnjele uskrsnice’. U Varaždinu je tek nedavno donesen proračun za ovu godinu pa je samim time i osigurana isplata uskrsnica.

novčanice eura u različitim apoenima

Novčanice eura | Foto: mirovina.hr

Poznato je kako će uskrsnice u iznosu do 50 eura dobiti ukupno 4.173 umirovljenika, 523 korisnika osobne invalidnine prema popisu Hrvatskog zavoda za socijalni rad – Područnog ureda Varaždin i 59 osoba s invaliditetom koji imaju status nezaposlene osobe u evidenciji Regionalnog ureda HZZ-a Varaždin.

Varaždin
U Varaždinu će se uskoro izglasati proračun, a kreću i uskrsnice

Kao što smo već pisali ovdje, iz Varaždina su otkrili da će odmah nakon donošenja proračuna krenuti i isplate zaostalih financijskih isplata, a to se sada i obistinilo. Tako će sada umirovljenici kojima mirovina za travanj iznosi do 400 eura, korisnici nacionalne mirovine, osobe s invaliditetom koji su korisnici osobne invalidnine, a imaju prebivalište na području Varaždina, dobiti novčanu pomoć u iznosu od 50 eura.

– Obavještavamo umirovljenike grada Varaždina da su obavljene sve pripremne radnje od strane grada Varaždina te da su poštanske uputnice predane Hrvatskoj pošti koja će ih od petka, 02. lipnja 2023. godine početi dostavljati na adrese korisnika sukladno rasporedu koji određuje Hrvatska pošta, napisali su na svojim stranicama iz Grada Varaždina.

Nakon što Hrvatska pošta podijeli sve naloge za isplatu uskrsnica, objavit će se termini za reklamacije. Ukupno je utrošeno za tu namjenu 4.755 korisnika, 237.750 eura.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap