Umirovljenici ogorčeni Kolindom: “Pokriva li najniža mirovina najjeftiniji starački dom, draga, brižna predsjednice?”

Josip Mihaljević
3. siječnja 2019.
Novosti
A- A+

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u novu godinu ušla je kampanjski. Nije ni čudo, budući da će se koncem godine održati drugi izbori za Predsjednika RH. Njena poruka o tome kako ćemo 2018. godinu pamtiti po porastu optimizma naljutila je naše čitatelje, a usput su joj poslali i nekoliko poruka.

predsjednica nova godina

Foto: predsjednica.hr

Predsjednica je prijašnjih godina u vrijeme novogodišnjih praznika odlazila u Sjedinjene Američke Države, a razlozi njenog posjeta i danas nisu poznati javnosti. Naime, proglasila ih je državnom tajnom, odnosno klasificiranim dokumentima.

U ovu godinu ušla je turbulentno, budući da je taman pred Božić javnost potresla afera oko odlaska njenog dugogodišnjeg suradnika i savjetnika Mate Radeljića.

Kako bi popravila imidž, Silvestrovo je provela u “radnom”, odnosno “kampanjskom” raspoloženju. Grabar-Kitarović je tako uoči Nove godine posjetila policajce, vatrogasce, djelatnike hitne pomoći – ali i jedan umirovljenički dom.

“Čestitam svima novu, 2019. godinu! Želim da nam svima bude sretnija i uspješnija!

Unatoč svim problemima s kojima smo se tijekom 2018. suočavali, nadam se da ćemo proteklu godinu ipak pamtiti po porastu optimizma, po trenucima kada smo bili radosni, zajedno i kada smo to zajedništvo izrazili na najbolji mogući način”, poručila je Grabar-Kitarović svojom čestitkom.

Umirovljenici ogorčeni – “Najlakše se slikati, obećati i otići”

Umirovljenici su vrlo cinično shvatili poruku predsjednice, pitajući se gdje baš u umirovljeničkoj populaciji vidi optimizam.

U nastavku pogledajte kako su reagirali umirovljenici, sigurni smo da ćete se složiti s barem dijelom njihovih stavova:

 

Umirovljenici ogorčeni Kolindom: “Pokriva li najniža mirovina najjeftiniji starački dom, draga, brižna predsjednice?”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap