Umirovljenici iz Međimurja se pozivaju na izlet u Terme Jezerčica, a čeka ih cjelodnevno druženje

Ana Kanazir
10. kolovoza 2023.
Novosti
A- A+

Umirovljenici iz područja Međimurja pozivaju se na jednodnevni izlet u Terme Jezerčica. Cijena izleta je 20 eura, a uključuje prijevoz i cjelodnevnu kartu na bazenima. Polazak na izlet je 24. kolovoza u 8 sati s autobusnog stajališta u Murskom Središću.

umirovljenik sa sunčanim naočalama na žutom madracu na napuhavanje

Plivanje u bazenu | Ilustracija: Rawpixsel

Kupanje u bazenima nosi sa sobom mnogo zabave, ali i priliku za druženje, kupanje i sunčanje. Upravo to će moći iskoristiti i međimurski umirovljenici 24. kolovoza.

umirovljenik sa sunčanim naočalama na žutom madracu na napuhavanje
Umirovljenici iz jednog grada na istoku Hrvatske mogu besplatno na bazen

Ako ste zainteresirani za ovaj izlet, možete se prijaviti u Udruzi umirovljenika u Murskom Središću ili na broj telefona 098 528 558. Na izlet su pozvani svi s područja grada, ali i ostalih mjesta, kao i umirovljenici s područja Čakovca, za koje je polazak kod Čakovečkih bazena.

Kako se navodi na stranicama portala Mura list, u slučaju lošeg vremena izlet će se svejedno održati jer Terme imaju i unutarnje bazene. Jednako tako, treba napomenuti da ručak nije uključen, ali se cijene kreću od 4 eura na više.

Plaćanje se vrši prilikom prijave, a u slučaju da se autobus ne napuni i da se cijena ne povisuje, izlet se odgađa i svima se vraća novac.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap