Umirovljenici bjesne na Pernara: “Vi sjedite i živite na onome što su djedovi i pradjedovi stvarali”

Josip Mihaljević
6. travnja 2020.
Novosti
A- A+

 Saborski zastupnik Ivan Pernar šokirao je i povrijedio brojne hrvatske umirovljenike izjavom u kojoj aludira da je nepotrebno paralizirati cijelu zemlju zbog toga što neki pradjed želi živjeti tjedan dana dulje. Na njegove izjave su reagirali iz Sindikata umirovljenika, Hrvatske stranke umirovljenika, ali i naši čitatelji – koji mu itekako zamjeraju sramotne izjave.

ivan pernar

Foto: Ivan Pernar s češnjakom u Saboru | Youtube screenshot

“Smatrate li normalnim da cijela država mjesecima bude paralizirana i u karanteni da bi neki djed ili pradjed živio dan, tjedan, mjesec ili godinu dulje”, pitao je prošloga tjedna Ivan Pernar jednog svog pratitelja koji mu je kazao kako poštuje mjere Stožera civilne zaštite jer živi s bakom i djedom koje ne želi izgubiti imali oni 150 ili 80 godina.

To je samo jedna izjava u moru sličnih kojima Pernar preko svojih društvenih mreža vodi agresivnu kampanju protiv postojećih mjera zaštite od epidemije koronavirusa u Hrvatskoj.

Njegove izjave žestoko su kritizirali iz Sindikata umirovljenika, Hrvatske stranke umirovljenika, a reakcija nije izostala ni od naših čitatelja. Neki su napisali da ponekad Pernar ima nešto pametno za reći, no da im je tek sada jasno da zagovara nečovječne stavove. Evo što su mu poručili:

 

Manji dio se složio s njim, a sve komentare možete pročitati ovdje:

Umirovljenici bjesne na Pernara: “Vi sjedite i živite na onome što su djedovi i pradjedovi stvarali”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap