Umirovljenici u Birminghamu zabranili ulazak u Legoland jer je došla sama, bez unuka

Jelena Ratko
10. kolovoza 2018.
Novosti
A- A+

Umirovljenici su, na ulazu u novi zabavni park, rekli da ne može ući u Legoland jer nema niti jedno dijete uz sebe. Pokušala je sve kako bi si ispunila želju i posjetila novo “igralište”, međutim nije joj uspjelo jer – pravila su pravila.

Foto: screenshot YouTube

Yvonne Radcliff, 74-godišnja umirovljenica, izbačena je iz novog zabavnog centra u Birminghamu, Legoland Discovery Centra. Došla je do ulaza u novi Legoland, no dalje od toga nisu je pustili. Yvonne je izjavila da je očekivala da će se smilovati nad njom jer je umirovljenica, no to se nije dogodilo.

Bila je uljudno zamoljena da se vrati natrag istim putem, budući da uz sebe nije imala djece, što je uvjet za ulazak u park, prenosi Birmingham Live.

Baki, koja je inače velika obožavateljica Lego kockica i Lego svjetova, osoblje zabavnog parka uputilo je na pravilnik po kojemu odraslima bez djece pristup nije dopušten. Ona je tvrdila kako djeci još uvijek traje školska nastava, no nije uspjela promijeniti njihovu strogu odluku.

Dok je stajala na ulazu, ispred nje je bila obitelj s malom djecom, pa je pitala djelatnicu parka je li moguće da uđe zajedno s njima, no ni to joj nisu dozvolili. Rekli su joj da nema što tamo raditi.

Yvonne je za strane medije izjavila kako ne može vjerovati što joj se dogodilo i dodala: “Odrasli slažu Lego kockice, to je prekrasno. Ipak, nije mi dopušteno da uđem jer sa mnom nije bilo dijete. Nisam ga baš mogla izmisliti.”

Novi centar za igru projekt je vrijedan gotovo osam milijuna eura, a otvoren je bio nekoliko dana uoči njezinog posjeta. Yvonne je ispričala kako je vidjela vijest o otvorenju na televiziji, dok je gledala dokumentarni program, i isplanirala posjet jer ju je Lego svijet oduvijek fascinirao.

 

 

Umirovljenici u Birminghamu zabranili ulazak u Legoland jer je došla sama, bez unuka
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap