Umirovljenice zaskočile Plenkovića: “Najbolji ste premijer, bolji ste i od Milanovića”

Jasmina Grgurić Zanze
29. travnja 2022.
Novosti
A- A+

Dvije starije gospođe prišle su danas premijeru na kraju konferencije za medije u Karlovcu. Nisu propustile priliku da upoznaju Andreja Plenkovića čije su vjerne obožavateljice. A predsjednik Vlade nije skrivao da cvate od sreće zbog javno mu udijeljenih komplimenata pred kamerama.

Snimak zaslona/HRT

Andrej Plenković danas je sudjelovao na svečanoj sjednici Županijske skupštine u povodu obilježavanja Dana Karlovačke županije u Gradskom kazalištu Zorin Dom. Na konferenciji za medije odgovarao je na brojna aktualna pitanja, od novih ministara do odnosa s predsjednikom Milanovićem, a kraj “presice” obilježile su dvije “bakice”.

– Moram vam nešto reći. Vi ste mi najbolji premijer – kazala je gospođa, na što se Plenković zadovoljno nasmiješio i poručio novinarima: “Evo”.

Vi ste mi omiljeni premijer, još od ’90-ih, nastavila je starija gospođa. “Od tada smo pokojni suprug i ja bili u HDZ-u” – kazala je u pratnji unuka, na što je Plenković pozvao novinare da je slušaju.

– Tko je najbolji premijer? – pitao je Plenković gospođu pa je opet potvrdila da je to on, a premijer je zadovoljno klimnuo glavom.

– Bolji ste i od Milanovića. On nek’ se sakrije – poručila je umirovljenica, na što je Plenković dignuo ruke, nasmiješio se i dobacio:

“Ovo ništa nije dogovoreno”.

Druga je umirovljenica za premijera imala manje pohvala, samo mu je kratko poručila: “Mirovine da budu veće” na što je premijer samo kratko odgovorio: “Mirovine, je.”

Umirovljenice zaskočile Plenkovića: “Najbolji ste premijer, bolji ste i od Milanovića”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap