Umirovljenica u bolnici zaradila prehladu, grijanje nije radilo

Josip Mihaljević
24. listopada 2021.
Novosti
A- A+

Zadarska umirovljenica požalila se kako hladnoćama unatoč u bolnici nisu imali upaljeno grijanje pa je zaradila prehladu. Unatoč svemu, pohvalila je brižne medicinske sestre koje su joj donijele deku viška.

radijator

Foto: Unsplash

Nakon nepuna dva dana u Općoj bolnici Zadar na Odjelu oftalmologije, umirovljenica Bernarda Jurković kaže da je bilo toliko hladno da je zaradila prehladu. Tijekom 11. i 12. listopada na tom odjelu još nije bilo upaljeno grijanje, a ni dvije deke joj nisu pomogle tijekom noći, piše zadarskilist.hr.

“Tih dana je zahladilo, bilo je burno vrijeme. Iako sam u bolnicu donijiela svoju pidžamu, medicinska sestra mi je predložila da preko pidžame navučem i odjeću u kojoj sam došla na pretrage te da u njoj spavam, što sam i napravila”, ispričala je umirovljenica za zadarskilist.hr.

Unatoč neugodnostima, umirovljenica je pohvalila brižne medicinske sestre za koje kažu da su ljubazne i uslužne.

Iz bolnice su za Zadarski list odgovorili kako “početak grijanja nije vezan rokom”, ali i da su upalili grijanje na tom odjelu:

“S obzirom na to da je tijekom prethodnog razdoblja došlo do osjetnog pada temperature zraka, pokrenut je sustav grijanja koji se odvija prema unaprijed utvrđenim etapama. Ispričavamo se ukoliko je došlo do neugodnosti za ovu pacijenticu, te vas obavještavamo kako je na Odjelu za oftalmologiju i optometriju grijanje u funkciji”, odgovorili su iz Opće bolnice Zadar za Zadarski list.

Umirovljenica u bolnici zaradila prehladu, grijanje nije radilo
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap