Umirovljenica triput u tri godine na lotu osvojila 334.000 kuna

Jasmina Grgurić
29. studenoga 2021.
Novosti
A- A+

Umirovljenica (61) doista ima sreće u lutriji pa je tako u tri godine čak triput osvojila iznose po 334.000 kuna. U kunama, na taj je način postala milijunašica, što iznenađuje tim više jer ne igra redovno.

Foto: Unsplash

Šezdesetjednogodišnja umirovljena domaćica iz američke savezne države Maryland treći je put u zadnje tri godine na lutriji osvojila 50.000 dolara, piše N1. U kunama, riječ je o iznosima od po 334.000 kuna pa je za hrvatske pojmove postala milijunašica.

Umirovljenik osvojio jackpot na lotu i to već drugi put!

Dvije srećke od pet dolara kupila je nedavno. Druga koju je ‘sastrugala’ donijela joj je glavnu nagradu u iznosu od 50.000 dolara.

Ne jednom, ne dvaput, nego čak triput i to srećkom kupljenom u istome dućanu, rekli su službenici lutrije Marylanda.

Prvi je put imala sreće zaigravši Bonus Cash u kolovozu 2018., a u listopadu iste godine osvojila je novih 50.000 igrajući Cash Craze Doubler.

“Bila sam šokirana, jednostavno nisam mogla vjerovati da se meni to opet događa!”, rekla je službenicima lutrije.

Nakon što je početni šok malo splasnuo, sretna dobitnica nazvala je svoju najbolju prijateljicu s kojom je podijelila vijest.

“Rijetkost je uopće osvojiti veću svotu novca na lutriji, a još k tomu triput… Ljudi igraju svaki dan i ne dobiju ništa”, rekla je umirovljenica  zaposlenicima lutrije.

Također, otkrila im je da će novce upotrijebiti za prijeko potrebnu obnovu svojeg doma.

Umirovljenica triput u tri godine na lotu osvojila 334.000 kuna
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap