Umirovljenica (82) razbila pljačkaša provalnika: “Sama sam i stara, ali sam i žilava!”

Josip Mihaljević
25. studenoga 2019.
Novosti
A- A+

Svjetski mediji pišu o 82-godišnjoj Willie Murphy kojoj je prošloga četvrtka u stan provalio 29-godišnji pljačkaš. Međutim, pljačkaš je definitivno odabrao krivi dom jer je Murphy nagrađivana bodibilderica koja je i dalje aktivna u svom hobiju.

umirovljenica

Foto: Willie Murphy | Twitter

82-godišnja Willie Murphy proživljava svojih 15 minuta slave nakon što je medijima opisala što joj se dogodilo prošloga tjedna u četvrtak, piše dailymail.co.uk.

Oko 11 navečer 29-godišnji muškarac joj je provalio u kuću, no na kraju ga je od umirovljenice morala spašavati policija! Nakon što je provalnik počeo navaljivati na vrata, umirovljenica je pozvala policiju i pripremila se na najgore.

Provalnik je definitivno odabrao krivu kuću za pljačkanje, budući da je Murphy nagrađivana bodibilderica, koja se i dalje bavi svojim hobijem. Gospođa Murphy je opisala kako je provalnika odalamila stolom, nakon čega ga je izudarala metlom.

“Čula sam neku buku oko vrata, pitala sam se što je to. I onda vidim nekog mladića ispred kako stoji i pokušava ući. Pozvala sam policiju i on je taman provalio kroz vrata. Uzela sam stol i bacila se na posao. Stol je pukao. Sama sam i stara, ali pogodite što? Žilava sam!”, opisala je gospođa Murphy medijima.

Isprebijani provalnik je pokušao pobjeći nakon što je dobio batina, ali ga je umirovljenica ipak zadržala do dolaska policije:

“Odabrao je krivu kuću za provalu”, ljutito je objašnjavala brojnim novinarima koji su je posjetili.

Gospođa Murphy je itekako poznata u svom Rochesteru, New York, a i u 9. desetljeću svog života posjećuje lokalnu teretanu. Oni su je na već idućem treningu dočekali kao heroinu, a ljudi iz policije i hitne su s njom ‘udarali’ selfije nakon incidenta.

Inače, gospođa ima pedesetak kila, ali može podići gotovo dvostruko više. Intenzivnim treningom se počela baviti tek 2011. godine kada je krenula s utezima od 2,5 kilograma, a već je 2014. godine osvojila prvo mjesto u dizanju utega u svojoj dobnoj skupini.

umirovljenica
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap