Umirovljeni bračni par iz Slavonskog Broda osvojio 1,7 milijuna kuna na Eurojackpotu

Ana Kanazir
10. studenoga 2022.
Novosti
A- A+

Umirovljenici iz Slavonskog Broda su u igri Eurojackpot osvojili 1.707.118,43 kuna, a priznaju kako igraju isključivo iz zabave i kako uvijek biraju iste brojeve, jednu kombinaciju i pretplatu na dva kola.

Foto: Unsplash

Svoj dobitak petice su preuzeli početkom tjedna na blagajni Hrvatske lutrije, a ovaj bračni par ima cijelu priču oko igranja i ovog velikog dobitka.

Tečaj €/kn: 7,53450

‘Zasvrbio me lijevi dlan’

– Da mene nije svrbio lijevi dlan, mi danas ne bismo bili ovdje. Nismo praznovjerni, ali dan prije nego je suprug otišao uplatiti za novo kolo, a usput i provjeriti ima li štogod na starom listiću, rekla sam mu da me baš zasvrbio lijevi dlan. Nisam mislila niti se nadala dobitku, no rekla sam mu da ne zaboravi uplatiti novi listić. Kad se vratio, na vratima je samo izustio – gataro jedna, rekla je supruga za Index.

Dodali su i kako dobitak nisu očekivali te kako su sve u životu zaradili svojim rukama i kako ne očekuju da će im novci pasti s neba, što se sada i dogodilo. Ovo smatraju nekom vrstom nagrade jer cijeli život pomažu drugima, često i anonimnim donacijama domovima za djecu i drugim potrebitim institucijama.

Sretni umirovljenik promašio sve brojeve, ali je svejedno osvojio 600.000 kuna

Igraju iste brojeve

Suprug je priznao kako uvijek igraju iste brojeve. Odabrali su ih jednom i ne mijenjaju ih. Dodao je i kako uvijek odigraju jednu kombinaciju i pretplatu na dva kola.

Imaju i poruku za sve igrače koja glasi: – Sreća je biti zdrav i imati dobre ljude oko sebe, to je jedino važno.

Umirovljeni bračni par iz Slavonskog Broda osvojio 1,7 milijuna kuna na Eurojackpotu
Popularno
Tečaj €/kn: 7,53450
Share via
Copy link
Powered by Social Snap