U Lekeniku se održava niz radionica o čitanju, a vodit će ih poznata blogerica

Ana Kanazir
31. svibnja 2023.
Novosti
A- A+

U Društvenom domu Lekenik će se u deset termina održati radionica naziva ‘Čitanje kao motivacija za samoučenje’ koju će voditi poznata hrvatska blogerica i poduzetnica Alis Marić. Prvi termin održavanja ove radionice je danas u 18 sati, dok su ostali termini: 2. lipnja, 5. lipnja, ali i 12. i 14. lipnja.

umirovljenica drži knjigu na koljenima i čita

Ilustracija: Pixabay

Radionica ‘Čitanje kao motivacija za samoučenje’ se održava u sklopu projekta ‘Putujuća knjiga bijelog lopoča’ kojeg provode Narodna knjižnica i čitaonica Lekenik i Agencija lokalne demokracije Sisak.

Sve radionice će u Društvenom domu voditi Alis Marić, vlasnica bloga ‘Čitaj knjigu’ koja će podijeliti i svoje bogato iskustvo, ali i izazove koje je doživjela na putu do uspjeha.

Kako je navedeno na letku, oni koji dođu na ove radionice će naučiti kako odabrati pravu literaturu koja će ih motivirati i potaknuti na daljnji razvoj, saznat će i kako čitanje potiče samopouzdanje i kreativnost, moći će naučiti i kako hobi pretvoriti u posao, ali i dobiti savjete od Alis o uspjehu u poslovnom svijetu.

Važno je znati kako se na radionice treba prethodno prijaviti na stranici Putujuće knjige.

Umirovljenici često vrijeme provode čitajući, a u ovom tekstu smo otkrili što najčešće čitaju. Najčitaniji su tako kriminalistički i ljubavni romani, ali svoju publiku među umirovljeničkom populacijom ima i ozbiljna književnost.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap