U bolnici u Novom Marofu zapalio se aparat za kisik, pacijent preminuo

Josip Mihaljević
30. srpnja 2021.
Novosti
A- A+

U Specijalnoj bolnici za kronične bolesti u Novom Marofu došlo je do teške nesreće u kojoj je smrtno stradao pacijent.

bolnica novi marof

Foto: Specijalna bolnica za kronične bolesti Novi Marof | Youtube screenshot

U Specijalnoj bolnici za kronične bolesti u Novom Marofu smrtno je stradao pacijent, nakon što se zapalio aparat za kisik na kojeg je bio priključen.

“Danas u 12:29 na 112 je dojavljeno da je u Specijalnoj bolnici za kronične bolesti Novi Marof na Odjelu produženog liječenja došlo do požara aparata za kisik, na koji je bio priključen pacijent, koji je, uslijed požara i zadobivenih ozljeda, preminuo”, priopćila je policija.

Očevid je i dalje u tijeku. O događaju su se oglasili iz Varaždinske bolnice, piše Index.hr.

“Danas se u Općoj bolnici Varaždin dogodio tragičan događaj u kojem je smrtno stradao pacijent na produženom liječenju u Službi za produženo liječenje i palijativnu skrbi Novi Marof. Ravnatelj prim.dr.sc. Nenad Kudelić Opće bolnice Varaždin odmah je zatražio od svih službi da poduzmu sve potrebne radnje za sigurnost svih pacijenata i zaposlenika koji se u ovom trenutku nalaze u zgradi Službe za produženo liječenje i palijativnu skrb Novi Marof gdje se dogodio tragičan događaj. Odmah potragičnom događaju Uprava Opće bolnice Varaždin obavijestila je izrazivši duboko žaljenje obitelji pacijenta”, priopćili su iz bolnice.

Dodaju kako je župan Anđelko Stričak stigao na mjesto događaja i zatražio od Uprave Opće bolnice Varaždin obavještavanje o svim okolnostima tragičnog događaja kako bi se i osobno mogao uključiti u osiguranje sigurnih vujeta daljnjeg rada Službe. Obaviješten je i ministar Vili Beroš.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap