U 66. godini preminuo Španjolac iz jednog od najpoznatijih ‘memova’: Njegov zarazni smijeh obišao je svijet

Josip Mihaljević
29. travnja 2021.
Novosti
A- A+

Tužna vijest za sve stanovnike interneta – u 66. godini života preminuo je Španjolac Juan Joya Borja, zvijezda jednog od najviralnijih meme videa u posljednjih pet godina.

meme tip

Foto: El Ristas u kultnoj epizodi TV showa ‘Ratones coloraos’ koja ga je proslavila | Youtube screenshot

Ako ste dovoljno dugo na internetu, čak i mutna slika Juana Joye Borje bi vam morala biti poznata. Radi se o španjolskom komičaru El Ristasu čiji je nastup u jednom španjolskom talk showu zbog zaraznog smijeha obišao svijet, a gospodina Borju lansirao u orbitu slavnih. Iako je na televiziji gostovao još 2007. godine, otprilike 2015. godine video njegovog uratka munjevito se širi internetom. Ukratko, čovjek je postao meme.

Nažalost, naš internetski junak preminuo je jučer u 66. godini u bolnici. U rujnu 2020. godine je hospitaliziran zbog problema s krvnim žilama, a jučer je zbog komplikacija od bolesti iznenada preminuo.

U svom kultnom nastupu na televiziji Borja kroz smijeh opisivao anegdotu koja mu se dogodila dok je radio kao pomoćno osoblje u kuhinji jednog restorana. Priču je više puta isprekidao svojim zaraznim smijehom koji ga je proslavio.

 

U 66. godini preminuo Španjolac iz jednog od najpoznatijih ‘memova’: Njegov zarazni smijeh obišao je svijet
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap