U 44. godini života preminula kći Meri Cetinić: “Bila si moj dragulj”

Josip Mihaljević
2. lipnja 2021.
Novosti
A- A+

Velika tuga shrvala je pjevačicu Meri Cetinić – na društvenim mrežama objavila je kako je u 44. godini života preminula njena kći Ivana Burić.

meri cetinic ivana buric

Foto: Meri Cetinić s kćerkom Ivanom Burić | Facebook

Legendarna pjevačica Meri Cetinić podijelila je na društvenim mrežama dirljiv oproštaj od kćeri Ivane Burić  koja je preminula u KBC Split.

“S neizmjernom boli javljam da je moja ljubljena kći Ivana Burić preminula jučer u KBC Split u 44-oj godini. Bila si moj dragulj, tvoja prekrasna poetska duša, puna ljubavi i nježnosti, veliki glazbeni talenat, humor… činile su naš život sretnim, prepun ljubavi…

Opaka bolest je prijetila, ali smo je savladavale zajedno… Ovaj put je bila jača, nismo uspjele, sunce moje i dragi Bog te je uzao k sebi u svoj zagrljaj, prema nebeskim visina, zvijezdama… a tvojoj neutješnoj majci ostavio najdublju tugu… Tvoje stotine puta ponavljano “mami, I love you” odzvanjat će u mom srcu zauvijek! Počivaj u miru Božjem, najdraža moja Ivi”, napisala je Cetinić na društvenim mrežama.

Meri Cetinić kći je odgojila kao samohrana majka, a obje su se bavile glazbom. Zajedno su u 2014. godini izdale album “Dozvoli mi”. Cetinić je u nekoliko navrata kazala kako je sretna jer joj je i kćer odabrala glazbu kao svoj poziv.

U 44. godini života preminula kći Meri Cetinić: “Bila si moj dragulj”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap