Tuga u obitelji američkog prvaka hrvatskog podrijetla: Preminuo otac Stipe Miočića

Milan Dalmacija
23. studenoga 2022.
Novosti
A- A+

U 62. godini preminuo je Bojan Miočić, otac proslavljenog američkog borca hrvatskog podrijetla, Stipe Miočića. On se od njega oprostio dirljivom porukom na Instagramu, iako je priznao da nerado dijeli svoj privatni život na društvenim mrežama.

Preminuo je Bojan Miočić, otac proslavljenog američkog borca hrvatskog podrijetla, Stipe Miočića. | Foto: Instagram/Stipe Miocic

Otac proslavljenog borca u mješovitim borilačkim vještinama Stipe Miočića, Bojan Miočić preminuo je prošle nedjelje u 62. godini. Bivši prvak u UFC-ovoj teškoj kategoriji hrvatskog podrijetla zahvalio je svima na podršci putem Instagrama. Istovremeno je poslao dirljivu oproštajnu poruku.

Tečaj €/kn: 7,53450

– Trebalo mi je neko vrijeme da ovo napišem. Nisam to htio objavljivati, ali želim da svi znaju. Moj je otac umro u nedjelju i hvala vam na svim porukama, pozivima i molitvama. Bio si veseljak, tvrdoglav, samouvjeren, tip osobe koja je svakome rekla što misli. To sam definitivno pokupio od tebe. A opet, bio si najnježnija osoba prepuna ljubavi (a i to sam pokupio od tebe). Brinuo si se za druge i žestoko branio svoju obitelj. Zahvalan sam što si bio uz mene u 40 godina života. Možda jesi bio pola svijeta dalje, ali si uvijek bio tu za mene.

Razgovori s tobom bili su najbolji trenuci. Znam da si gore, iako mi je teško, ali sigurno si se udobno smjestio i gledaš nas. Jako te volimo, hvala ti što si bio ti. Djeca ne bi bila to što jesu da te nije bilo. Ne volim dijeliti osobne stvari na društvenim mrežama, ali važno je da se sjetimo njegovog života i toga kako je dobar čovjek bio. Počivaj u miru, znam da ćeš paziti na nas. Volim te tata, napisao je Miočić.

Inače, Bojan Miočić je rođen u Rtini kod Paga, a njegova supruga u Cetingradu. Zajedno su se odselili u Ameriku, ali su se kasnije razveli. Stipe Miočić uvijek je javno isticao svoje hrvatsko porijeklo, a njegov otac je znao često govoriti o Stipinoj karijeri za hrvatske medije.

Tuga u obitelji američkog prvaka hrvatskog podrijetla: Preminuo otac Stipe Miočića
Popularno
Tečaj €/kn: 7,53450
Share via
Copy link
Powered by Social Snap