Trinaesta žrtva: Muškarac (88) u Zadru preminuo tijekom noći

Jasmina Grgurić Zanze
5. travnja 2020.
Novosti
A- A+

Tijekom noći u Zadru je umro prvi pacijent od koronavirusa. Riječ je o muškarcu starom 88 godina iz Zadra, kroničnom bolesniku, koji je već danima bio priključen na respirator. Pacijent je bio u kontaktu s Ortopedskom bolnicom u Biogradu, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije.

koronavirus

Ilustracija: Unsplash

Tijekom noći u Zadru je umro prvi pacijent od koronavirusa. Riječ je o muškarcu starom 88 godina iz Zadra, kroničnom bolesniku, koji je već danima bio priključen na respirator. Pacijent je bio u kontaktu s Ortopedskom bolnicom u Biogradu, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije, piše Zadarski list.

Četiri starije osobe u Osijeku preminule, ulazimo u kritične tjedne borbe s epidemijom

Četiri osobe preminule su, podsjetimo, jučer u KBC Osijek čime se broj smrtnih slučajeva od epidemije COVID-19 preko noći popeo sa osam na 12, a sada ih je trinaest. Poruka s jučerašnjeg Stožera civilne zaštite jest da ulazimo u tri ključna tjedna borbe protiv zaraze, zbog čega je važno ostati doma.

Najnovije informacije bit će poznate danas na tiskovnoj konferenciji Nacionalnog stožera u 14 sati. Prema posljednjim podacima, u Hrvatskoj je 1.126 osoba zaraženih koronavirusom, od čega najviše u gradu Zagrebu (312) sa četvero preminulih. U Splitsko-dalmatinskoj županiji 158 je oboljelih. Dosad se oporavilo 119 osoba, a napravljeno je više od 10.000 testova.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap