Treći umirovljenik pronađen mrtav: Serijski ubojica ubija umirovljenike u Južnoj Africi?

Josip Mihaljević
3. kolovoza 2018.
Novosti
A- A+

U jednom južnoafričkom selu za umirovljenike pronađeno je mrtvo tijelo 89-godišnjeg umirovljenika. To je treći sličan slučaj u srpnju 2018. godine. Za počiniteljem se još uvijek traga. Znamo da se radi o iznimno bolesnoj individui, a nakon trećeg slučaja počinje se šuškati – radi li se o serijskom ubojici?

serijski ubojica ubija umirovljenike

Foto: Pixabay

Pietermaritzburg je glavni grad provincije KwaZulu-Natal u Južnoafričkoj Republici. U okolici tog grada postoji umirovljeničko selo Jacaranda Lodge.

U utorak 31. srpnja pronađeno je mrtvo tijelo 89-godišnjakinje s prerezanim grkljanom. To je treći  ovakav slučaj u srpnju 2018. godine, piše maritzburgsun.co.za.

Na mjestu događaja pronađene su škare za koje se vjeruje da su oružje s kojim je počinitelj napravio ovaj odvratan zločin.

Uplašenim umirovljenicima se trenutačno pruža hitna medicinska pomoć, budući da počinje kružiti priča da se radi o serijskom ubojici.

Prvo ubojstvo dogodilo se 11. srpnja, a žrtva je bila 92-godišnja žena. Ubojica ju je ugušio.

Drugo ubojstvo dogidlio se 21. srpnja, a žrtva je bio nepokretni 89-godišnjak. Umro je od uboda u glavu, a na mjestu zločina su također pronađene škare.

Kod sva tri slučaja, umirovljenicima su otuđeni elektronički uređaji, televizor, mobitel i tableti. Između svakog ubojstva prošlo je točno 10 dana.

Policija i dalje vrši istragu, a mi se nadamo da će ovog bolesnika pronaći prije nego što ubije još nekoga.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap