Tragičan slučaj: U Crnoj Gori pronađeno tijelo poštara koji je nosio mirovine, nestalo 15.000 eura

Ana Kanazir
21. prosinca 2022.
Novosti
A- A+

Mladi poštar je u Crnoj Gori vozio mirovine, točnije umirovljenicima je trebao podijeliti mirovine u iznosu od oko 15.000 eura, a mještani su ga pronašli mrtvog u vodi. Nisu poznati svi detalji ovog tragičnog događaja, ali zna se kako velik dio novaca nedostaje.

euro

Foto: mirovina.hr

U poštanskom vozilu je tako pronađeno samo između 2.000 i 3.000 eura, a ostatak se aktivno traži. Događaj se promatra u dva smjera pa je rano donositi ikakve zaključke, a na terenu je policija, dok je naručena i obdukcija tijela.

umirovljenici razgovaraju
Veliko povećanje najnižih mirovina u Crnoj Gori: Od danas su više za 36 posto, a stižu i zaostaci

Iz policije su otkrili nekoliko detalja o cijelom slučaju.

– Postoji određeni niz tragova, koje je policija pronašla na licu mjesta. Pronađen je automobil, prikupljaju se obavještenja i rasvjetljavaju okolnosti nestanka nastradalog s ciljem da se utvrdi je li smrt nastupila kao posljedica nasilja ili nečeg drugog, kazao je izvor iz policije za Press.

Nažalost, zbog tragičnog događaja će mnogi umirovljenici dulje čekati svoje mirovine. Inače, mirovine su u Crnoj Gori ove godine povećavane tri puta; u siječnju, svibnju i rujnu, o čemu smo pisali ovdje. Ukupno su rasle gotovo 15 posto, a posljednje usklađivanje je bilo 4,35 posto. Najniže mirovine tako iznose 253 eura, a umirovljenike uskoro čeka i dodatak. Oni koji imaju mirovinu do 360 eura čekaju dodatak od 200 eura. Oni s mirovinama od 360 do 450 eura će dobiti 100 eura, a umirovljenici koji imaju mirovinu u iznosu od 450 do 790 eura će dobiti 50 eura dodatka.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap