Tinejdžerice održale koncert u domu, umirovljenici čak i zaplesali

Jasmina Grgurić
16. prosinca 2020.
Novosti
A- A+

Ako smo ičega željni u ovo doba pandemije, onda je to svakako susret ispunjen veseljem. Još ako se i zapjeva i zapleše, nema boljeg. Upravo tako dogodilo se jučer u dvorištu Doma umirovljenika na zagrebačkom Trnju gdje su tinejdžerice održale koncert za starije korisnike.

Foto: Denis Gašćić/Srednja.hr

Božićni duh ispunjen veseljem i pjesmom u Dom za starije i nemoćne osobe na zagrebačkom Trnju donijelo je jučer šestero tinejdžerica okupljenih u Božićni El bend. Zasvirali su i zapjevali oduševljenim korisnicima u dvorištu ustanove. Neki umirovljenici su zaplesali, dok su drugi sve budno pratili sa svojih balkona, a s njima je bio i novinar našeg sestrinskog portala Srednja.hr.

– Dajte neku koju svi znamo, predlagala je oduševljeno jedna umirovljenica.

Foto: Denis Gašćić/Srednja.hr

Kada je Božićni El bend krenuo pjevati, umirovljenici su krenuli s plesom. Pljeskom su pratili ritam, a u jednom trenutku zaplesali su i kolo.

Nakon koncerta, umirovljenici su poželjeli da s curama iz Božićnog El benda otpjevaju još jednu pjesmu pa su zajedno, naravno držeći se razmaka, zapjevali “Narodi nam se kralj nebeski”, čiji stihovi ‘Daj nam Bog zdravlje, k tomu veselje’ svakako unose dozu optimizma u ovo doba pandemije.

🥰🥰🥰

Objavljuje mirovina.hrUtorak, 15. prosinca 2020.

 

Tinejdžerice održale koncert u domu, umirovljenici čak i zaplesali
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap