Tina Turner (80) odustala od mirovine: S mladim DJ-om snimila remiks svog hita

Jasmina Grgurić Zanze
17. srpnja 2020.
Novosti
A- A+

Činilo se da uživa u mirovini u koju je otišla prije dvije godine nakon što je tragično izgubila sina, ali legendarna 80-godišnja pjevačica odlučila je ipak zamrznuti svoj umirovljenički status. Iz mirovine se vratila kako bi s mlađahnim DJ-om snimila remiks svog starog popularnog hita.

Tina Turner (Snimak zaslona/Youtube)

Na iznenađenje, ali i radost mnogobrojne publike diljem svijeta, 80-godišnja glazbena legenda Tina Turner najavila je svoj veliki povratak iz mirovine. U nju je otišla prije dvije godine, nakon tragične pogibije sina. Iako je govorila da je sretna kao umirovljenica, sada je svoj umirovljenički status odlučila zamrznuti.

Na scenu se vraća s mlađahnim norveškim producentom i DJ-om Kygom koji je napravio remiks njezina poznatog hita “What’s love got to do with it?”.  Hit je nastao davne 1984. godine, a sada je zasjao u sasvim novom ruhu.

Vijest je na svom Instagram profilu objavio 28-godišnji DJ Kygo uz fotografiju na kojoj pozira s “bakom” rock’n’ rolla. Svi su pritom primijetili da unatoč godinama izgleda senzacionalno.

“Još uvijek ne vjerujem da sam napravio ovu suradnju s Tinom Turner i da će je svi moći čuti uskoro. ‘What’s Love Got To Do With It?’ je jedna od mojih najdražih pjesama svih vremena i čini se nerealno dobiti priliku raditi s takvom legendarnom umjetnicom” – otkrio je DJ Kygo pravog imena Kyrre Gørvell-Dahll.

Kygo je lani napravio i remiks pjesme Whitney Houston ‘Higher Love’ koji joj je posthumno donio ulazak na Billboardovih Hot 100, a jednakom se uspjehu nada i s pjesmom legendarne Tine.

Remiks je obavljen danas i možete ga poslušati i pogledati u videu ispod:

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap