Teleskop: Preko reda se cijepila i ravnateljica Registra osiguranika Iskra Primorac

Josip Mihaljević
15. veljače 2021.
Novosti
A- A+

Oni koji se silno žele cijepiti preko reda u Hrvatskoj vrlo uspješno pronalaze načine kako do toga doći, a afere s cijepljenjem preko reda dominiraju u javnom prostoru već dulje od tjedan dana. Neki od njih se pozivaju na svoje narušeno zdravstveno stanje, a iz institucija u kojima su se cijepili dolazi već uobičajen odgovor kako bi se te doze inače morale baciti.

iskra primorac

Foto: Iskra Primorac, ravnateljica Središnjeg registra osiguranika | Youtube screenshot

Ravnatelj Rebra Ante Ćorušić sinoć je u razgovoru za N1 kazao kako su nedavno cijepili stotinjak ljudi koji su kampirali ispred bolnice čekajući famoznu “dozu viška” cjepiva.

Portal Teleskop.hr jučer je ekskluzivno objavio kako je cijepljenje preko reda u toj bolnici masovnije nego što su i najveći pesimisti mogli zamisliti. Javnost je upoznata sa slučajem rektora Damira Borasa, Luke Burilovića i drugih ali ima tu još poznatih ljudi.

Prema informacijama portala Teleskop.hr, cjepivo je dobila i ravnateljica Središnjeg registra osiguranika (REGOS) Iskra Primorac, baš kao i njen suprug Marko Primorac koji radi kao profesor na Ekonomskog fakultetu u Zagrebu. Zanimljivo je kako se u slučaju bračnog para Primorac radi o relativno mladim ljudima koji nisu ni blizu liste prioriteta, a cjepivo su prema pisanju portala Teleskop primili 21. siječnja 2021. godine, tjedan dana nakon što se znalo da Hrvatsku i ostatak EU očekuje velika nestašica cjepiva. Osim što je ravnateljica REGOS-a, Primorac je igrom slučaja i predsjednica Upravnog vijeća KBC-a Rebro pa se može protumačiti da je ona nadređena ravnatelju Anti Ćorušiću.

“Moram priznati da sam šokiran i razočaran. Ne mogu vjerovati da se ovako masovno cijepilo preko veze. Koliko mi je poznato riječ je o relativno mladim i zdravim ljudima dok su naši stari i bolesni sugrađani prepušteni koroni”, izjavio je anonimni liječnik KBC-a Rebro za Teleskop.

Teleskop također piše kako je na Rebru “velika akcija zataškavanja i brisanja iz sustava svih onih koji su se cijepili preko veze”.

REGOS-u smo poslali upit je li točna informacija da se ravnateljica Iskra Primorac cijepila i kako je do toga uopće došlo. Odgovor ćemo objaviti kada ga dobijemo.

Teleskop: Preko reda se cijepila i ravnateljica Registra osiguranika Iskra Primorac
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap