Tečaj šivanja za umirovljenike je besplatan u jednoj općini

Ana Kanazir
10. ožujka 2023.
Novosti
A- A+

Općinska udruga umirovljenika Klinča Sela organizira novi ciklus šivanja za umirovljenike. Početak tečaja je u ponedjeljak 13. ožujka u 16 sati. Ovaj projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda, a mogu se pridružiti svi umirovljenici iz općine.

Stariji muškarac sijede kose šije | Pexels

Šivanje| Pexels

Šivanje je vrlo zanimljiv hobi jer od ničega možete napraviti uporabni predmet. Mnogi umirovljenici šiju, a to pokazuje i primjer 91-godišnjaka iz Dubrovnika koji šije i to bez naočala. Iako mu treba nešto više vremena da sašije jednu stvar, on se ne predaje. Više o njemu možete pročitati u ovom tekstu, a ako i vi želite naučiti šivati, sada vam je prilika.

umirovljenik frano restovic
Ovaj 91-godišnji umirovljenik živi u domu, šije bez naočala, a ima i bogatu životnu priču

Općinska udruga umirovljenika Klinča Sela često organizira razne edukacije i aktivnosti za svoje umirovljenike, a sada ponovno organizira i tečaj šivanja.

Rad je u manjim grupama kako bi svi mogli naučiti šivati, a broj polaznika je ograničen. Tečaj se održava u prostoru Udruge, Kolodvorska ulica 4, a umirovljenici se mogu prijaviti i rezervirati svoje mjesto na e-mail: [email protected], na broj mobitela: 098/680 138 ili u uredu Udruge.

Stariji muškarac sijede kose šije | Pexels
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap